است که در کنار متون مرجع، به منابع جدیدی که از سوی پژوهشگران و دانشمندان معاصر تدوین یافته است، ارجاع داده شود. این کار علاوه بر تقدیر از تلاش های آنان، زمینه مراجعه خوانندگان را به این کتابها جهت استفاده بیشتر فراهم می سازد.

۴. متن حاضر با بهره گیری از روش جدید آموزشی تدوین یافته است. نخست، در هر درس، ضمن ارائه یک پیش در آمد، خواننده را با فضای کلی آن آشنا می سازد و در پایان پس از طرح سؤالات، یک یا دو پژوهش را پیشنهاد می کند. بخش پژوهشها برای کسانی است که علاقه مند به پیگیری بیشتر مباحث هستند و از این رو، پیشنهاد می شود که اساتید با تشویق طلّاب علاقه مند و سخت کوش، این پژوهشها انجام شده و در اختیار سایر اعضای کلاس قرار گیرد.

چنان‌که گفته شد، این مجموعه به پیشنهاد و نظارت «دفتر تدوین متون حوزه علمیه» و برای حلقه نخست از آموزش‌های اعتقادی تحقیق و تنظیم شده است. «کمیته کلام اسلامی» در مرکز تدوین متون حوزه در همه مراحل بر نگارش اثر نظارت داشته است. ویرایش نخست از این اثر، پس از تدریس در چندین مرکز آموزشی به صورت آزمایشی، مورد نقد و ارزیابی اساتید قرار گرفت و اصلاحات لازم در متن اولیه صورت پذیرفت.نسخه حاضر سومین ویرایش از این کتاب است که البته این نسخه نیز نیازمند راهنمایی اساتید و صاحب نظران است.

در همین جا بر خود فرض می‌دانیم که از مدیر دانشمند دفتر تدوین متون حوزه، جناب حجت الاسلام والمسلمین سید حمید جزائری و نیز مدیر سابق مرکز، فاضل ارجمند جناب آقای رضا حبیبی و همکاران ارجمندشان که بی گمان بدون پی‌گیری دلسوزانه و سخت کوشانه آنان این اثر به انجام نمی‌رسید، تشکر و قدردانی کنیم. همچنین باید از اعضای محترم کمیته کلام، به ویژه اساتید دانشور حجج اسلام والمسلمین عبد الرحیم سلیمانی، رسول رضوی و عبدالمجید زهادت که با نکته سنجی و پیشنهادات عالمانه این اثر را کمال بخشیدند، سپاسگذاری کنیم. از نویسندگان ارجمند حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی سبحانی و حجت الاسلام والمسلمین رضا برنجکار

۵۴۴۱