این است که نشان می دهد : تندروترین گروه ها در ضدیت با شیعه یعنی وهابیان نیز این موضوع را پذیرفته اند ، نه تنها پذیرفته اند بلکه به طور جدّی از آن دفاع می کنند وآن را از عقاید قطعی ومسلّم اسلامی می شمارند واین ، به خاطر کثرت دلائل واسناد این موضوع است. به علاوه این مرکز ، به عنوان یک مرکز جهانی ورابط بین ملل اسلامی فعالیّت می کند.

در هر صورت در سال ۱۹۷۶ م شخصی به نام «ابو محمد» از کشور «کنیا» سؤالی درباره ظهور مهدی منتظَر از «رابطه العالم الإسلامی» کرده است. دبیر کل این مرکز در پاسخی که برای او فرستاده ، ضمن یادآوری این نکته که «ابن تیمیه» مؤسس مذهب وهابیّت نیز احادیث مربوط به مهدی را پذیرفته ، متن رساله کوتاهی را که پنج تن از علمای معروف کنونی حجاز در این زمینه تهیه کرده اند ، برای او ارسال داشته است. در این رساله پس از ذکر نام حضرت مهدی ومحل ظهور او یعنی مکّه چنین آمده است :

... به هنگام ظهور فساد در جهان وانتشار کفر وستم ، خداوند بهوسیله او مهدی جهان را پر از عدل وداد می کند ، همان گونه که از ظلم وستم پر شده است.

او آخرین خلفای راشدین دوازده گانه است که پیامبر در کتب صحاح از آن ها خبر داده است. احادیث مربوط به مهدی را بسیاری از صحابه پیامبر نقل کرده اند. از آن جمله :

عثمان بن عفان ، علی بن أبی طالب ، طلحه بن عبیدالله ، عبدالرحمان بن عوف ، عبدالله بن عباس ، عمار بن یاسر ، عبدالله بن مسعود ، ابوسعید خُدری ، ثوبان ، قره بن ایاس مزنی ، عبدالله بن حارث ، ابوهریره ، حذیفه بن یمان ، جابر بن عبدالله ، ابوامامه ، جابر بن ماجد ، عبدالله بن عمر ، انس بن مالک ، عمران بن حصین وام سلمه.

سپس اضافه می کند :

۷۵۸۱